Vergaderlocatie

Vergaderlocatie

Vergaderen in voormalige koeienstal

Lekker in alle rust vergaderen, jaarplannen maken of nieuwe ideeën opdoen? Bij Aan de Gaag bent u aan het juiste adres.

De vergadering of bijeenkomst vind plaats in het voorste gedeelte van de stal, deze ruimte is van alle gemakken voorzien zoals comfortabele stoelen en een knusse zithoek om even te ontspannen. Vanuit deze ruimte loopt u zo via de openslaande deuren naar het terras aan het water. En aan het einde van de dag is het heerlijk toeven aan onze gezellige bar.

De vergaderlocatie wordt niet aan andere groepen verhuurd dus de gehele ruimte staat tot uw eigen beschikking. Ook kunt u gebruik maken van een beamer en flipovers.

Mooie, ruime en frisse locatie om op ontspannen wijze te vergaderen. Wij hadden hier met 11 personen een vergadering en aan alles was gedacht. Ontzettend vriendelijke gastvrouw die er alles aan doet om het je naar de zin te maken. Vanaf het moment dat je het terrein oprijdt heerst er een prettige, rustige sfeer. De lunch en borrelhapjes waren heerlijk!

Schrijf een Google review

Diverse opstellingen mogelijk

Er zijn diverse opstellingen mogelijk. Een U-vorm tot 21 personen, een kring met alleen stoelen tot 30 personen, bioscoopopstelling tot 40 personen, carré tot 23 personen, cabaret tot 30 personen. Raadpleeg hier onze tarieven

Ook zijn er mogelijkheden om extra activiteiten bij te boeken. Bekijk ons activiteitenaanbod