Catering

Geniet van een warme lunch tijdens het vergaderen of trainen.

U wordt ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Tijdens de koffiepauze wordt gezorgd voor wat lekkers om de rest van de morgen goed door te komen.

Streekproducten

De lunch wordt geheel in eigen keuken bereid en bestaat uit zelfgebakken quiche of een heerlijke soep. Daarnaast kunt u uw eigen lunch samenstellen van een overheerlijk buffet. Het brood wordt gemaakt door de kanjers van de biologische zorgbakkerij Het Blauwe hek. De kaas wordt vers gemaakt door de boer aan het einde van de straat en de vleeswaren worden geleverd door een 3 sterren slagerij uit de omgeving. Dit alles aangevuld met een verse groene salade. Na de lunch staat er altijd een schaal vers fruit voor u klaar.

In de middag even een powerboost nodig? Informeer naar de mogelijkheden voor een gezonde vergaderbreak.

Bij lekker weer heerlijk buiten lunchen bij Aan de Gaag.
Bij lekker weer heerlijk buiten lunchen

Borrel of diner

Wilt u de dag afsluiten met een borrel of diner? Dat is ook mogelijk. U kunt kiezen uit een Mediteraan of een Italiaans buffet. Deze buffetten worden geheel in eigen keuken bereid. U kunt de dag ook afsluiten met een goed verzorgde BBQ met kampvuur. Een kleine maaltijd behoord ook tot de mogelijkheden.

Tot slot, de dag is ook af te sluiten met een kookworkshop, deze vind niet plaats op de locatie zelf maar we werken samen met twee kookstudio’s op hooguit 10 autominuten hier vandaan.

Ter inspiratie