Vergaderlocatie

Vergaderlocatie
Vergaderlocatie Aan de Gaag

Lekker in alle rust vergaderen, jaarplannen maken of nieuwe ideeën opdoen? Dan bent u bij Aan de Gaag aan het juiste adres

Uw bijeenkomst vind plaats in het voorste gedeelte van de modern gerenoveerde stal en is van alle gemakken voorzien, comfortabele stoelen, koffie en thee en u kunt gebruik maken van een beamer met scherm en flipovers. De vergaderlocatie is geheel naar uw wensen flexibel in te delen.

Er zijn diverse opstellingen mogelijk, zoals een U-vorm, bioscoopopstelling of gewoon een lege ruimte. Afhankelijk van de opstelling bied de ruimte plaats aan maximaal 45 personen. De vergaderlocatie wordt niet aan andere groepen verhuurd dus de gehele ruimte staat tot uw eigen beschikking.

Tijdens de koffiepauze is het heerlijk om de openslaande deuren te openen en te genieten van de landelijke omgeving.

Mooie, ruime en frisse locatie om op ontspannen wijze te vergaderen. Wij hadden hier met 11 personen een vergadering en aan alles was gedacht. Ontzettend vriendelijke gastvrouw die er alles aan doet om het je naar de zin te maken. Vanaf het moment dat je het terrein oprijdt heerst er een prettige, rustige sfeer. De lunch en borrelhapjes waren heerlijk!

Web Analytics